candidati alde primarii

Anunțul a fost făcut chiar pe 1 aprilie, prin urmare a existat și o păcăleală cu privire la propunerea legată de candidatul la Primăria Ploiești. La final, deputatul Grațiela Gavrilescu a susținut că va candida la Primăria Ploiești.

 

Co-președintele ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, viitorii candidați pentru 12 primării din Prahova, dar și pentru cele două municipii, Ploiești și Câmpina.

Astfel, pe lista de candidați figurează Gheorghe Ivan - candidat Primăria Azuga, Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina, dr. Marius Ioan Constantin, candidat la funcţia de primar al oraşului Băicoi, ec. Claudiu Frecăuțeanu - candidat la funcția de primar al oraşului Boldești- Scăeni, prof.Cătălin Bercăroiu - candidat la funcția de primar al orașului Breaza, ing. Norbert Nemethi, candidat la funcţia de primar al oraşului Bușteni, jr. Vasile Peticilă - candidat la funcția de primar al orașului Comarnic, Nicolai Pașoi - candidat la funţia de primar al orașului Mizil, ing. Ghiorghiță Săcăluș - candidat la funcţia de primar al orașului Plopeni, sing. Toma Plăiașu - candidat la funcția de primar al orașului Slănic, sing. Liviu Drăgan - candidat la funcţia de primar al orașului Urlați.

Surpiza a venit în momentul în care Grațiela Gavrilescu a susținut că la Ploiești va candida un anume Candiano White, cetățean cu dublă cetățenie, româno-americană, care într-o engleză stricată, și-a expus planurile pentru Primăria Ploiești, împărțind tot soiul de programe. Ulterior, când a prezentat afișul pentru campanie, poza era a deputatului Grațiela Gavrilescu, care, de altfel, a anunțat în mod oficial că va candida și că își propune să-și axeze programul electoral în funcție de propunerile ploieștenilor.

 

Totodată, Gravilescu a anunțat că lansarea oficială a tuturor celor 104 candidați la funcția de primar va avea loc pe 15 aprilie, în prezența co-președinților ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.