unpr 2

Deputatul Valeriu Steriu a fost ales sâmăbătă, în cadrul Conferinţei Naţionale, noul preşedinte al UNPR, iar în primul său discurs din această calitate a ţinut să aducă omagii celor doi foşti lideri ai partidului, Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu.

 

La Conferinţa Naţională a UNPR au votat 370 de delegaţi, iar dintre aceştia 339 de voturi s-au dus către Valeriu Steriu, 29 de voturi au mers către senatorul Iulian Cristache, iar 5 voturi a obţinut senatorul Ioan Iovescu.

''Înainte de toate sunt cei doi oameni care nu au fost astăzi aici, care au construit acest partid. Dacă ziua de 3 martie a fost tristă, este ziua în care domnul preşedinte Oprea şi-a depus demisia şi căruia îi mulţumesc că m-a recomandat şi sunt convins că vom duce partidul înainte şi vom păstra principiile învăţate de la dânsul (...) De asemenea, vreau să-i mulţumesc domnului primar Neculai Onţanu, un om deosebit, un om care este foarte implicat în ţară şi care a construit în Bucureşti, o organizaţie care ne obligă să ne ridicăm la acelaşi nivel în toată ţara cu partidul'', a declarat Valeriu Steriu.

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...