senator daniel savu psd prahova

Senatorul social-democrat Daniel Savu nu a dorit să se lanseze în comentarii pe tema nominalizării candidatului Cristian Ganea la Primăria Ploiești, însă a anunțat că intenționează să candideze pe lista de la Consiliul Județean Prahova.

„Respect decizia conducerii centrale a partidului. Nu am de făcut niciun alt comentariu”, a susținut senatorul PSD Daniel Savu, cu privire la nominalizarea lui Ganea drept candidat al PSD la Primăria Ploiești.

Parlamentarul prahovean a anunțat însă că va candida la alegerile locale. „Intenționez să depun candidatura pe lista Consiliului Județean”, a afirmat, pentru Observatorulph.ro senatorul Daniel Savu.

Cât privește alegerile locale, senatorul PSD urmează să facă parte din staff-ul de campanie al organizației județene. În plus, după analiza și rezultatele de la alegerile locale, parlamentarul a susținut că va anunța parcursul politic, dar, de principiu, intenționează să candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României.

 

Astăzi, social-democrații se reunesc în ședința Biroului Județean, care include, potrivit președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, mai multe teme organizatorice.