sediu tce

Daniel Niculae, președintele UNPR Prahova și candidat la Primăria Ploiești, a postat pe Facebook un atac dur la adresa politicienilor care au condus societatea de transport public spre faliment. 

Intervenția are loc după ce ieri Înalta Curte de Casație și Justiție a obligat TCE, ex-RATP, să plătească peste 10 milioane de lei către ANAF pentru că nu a achitat TVA la subvențiile acordate pensionarilor în perioada 1 octombrie 2007 – 31 decembrie 2010.

Mesajul postat de liderul UNPR Prahova pe Facebook:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O intrebare pentru oamenii politici care azi vin si spun ce vor face ei pentru ploiesteni:
Regia Autonoma de Transport Ploiesti nu era tot in subordinea Primariei in perioada constatarii acestor nereguli ? Raspunsul il stim cu toții .
Perioada 2007-2008 primar PSD/perioada 2008_2012 primar PDL, actualmente candidat PNL. 
Ce vor raspunde ploiestenilor favoriti in sondajele de astazi despre faptul ca, PSD respectiv PNL au dus in pragul falimentului aceasta societate?
Cu siguranta, raspunsul va fi: "Vom gasi niste solutii...", dar solutiile ii vor costa pe ploiesteni alti bani pe care trebuie sa ii dea din buzunarele lor, din cauza incompetentei acelorasi oameni care, azi, pozeaza in buni samariteni si se doresc a deveni primari ai acestui oras.
Ca tabloul sa fie complet, functia de director general RATP in perioada 2005 - 2012 a fost detinuta de un liberal, convertit in pedelist si actualmente, un redutabil candidat independent la Primaria Ploiesti - Radu Popescu.
In loc de incheiere, va recomand sa nu va lasati manipulati de sloganuri mincinoase si sa evaluati cu atentie si seriozitate candidatul pe care-l veti vota, prin prisma realizarilor pozitive care sa aduca plus valoare in vietile ploiestenilor si nu pagube in buzunarele lor, din cauza unui management defectuos si neasumat de catre cei in culpa!

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.