ionescu george

Prezent, aseară, în emisiunea "Direct la subiect"difuzată de Wyl Tv, deputatul George Ionescu, co-președintele PNL Prahova, a recunoscut că de-a lungul timpului a primit mai multe oferte de a pleca din partid, mai ales când era membru PDL.

 

Principalele declarații ale deputatului liberal George Ionescu despre:
Oferta de pleca din PDL:
În 2012, după ce am câștigat alegerile locale împotriva USL, pe colegiul meu, am primit oferta de a pleca din PDL, la PNL din partea deputatului Mircea Roșca. Am refuzat să fac acest lucru, chiar dacă asta ar fi însemnat să defilez în campania pentru parlamentare. Mi-am câștigat un nou mandat de deputat tot din partea PDL. Până la urmă am ajuns în PNL, însă numai după fuziunea cu PDL.
Plecarea primarului din Bușteni la PSD
Nu l-am înțeles pe Emanoil Savin de ce a plecat la PSD, dar PNL poate câștiga alegerile locale pe Valea Prahovei cu primarii și candidații pe care îi avem. Îmi mențin promisiunea făcută de ziua lui Mircea Ionescu Quintus că PNL va avea după 5 iunie peste 60 de primari și președintele CJ Prahova
Candidatura la președinția Consiliului Județean Prahova:
În urma fuziunii ar fi fost nedrept ca fostul PDL să dea atât candidatul la Primăria Ploiești, cât și pe cel la șefia CJ Prahova. Nu m-am retras din cursă ci, din contră, eu am insistat la co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, să-l nominalizeze pe senatorul Iulian Dumitrescu pentru candidatura la președinția consiliului județean. Știam ce a făcut pentru Călărași și am mare încredere că va transforma Prahova într-un județ unde să nu mai existe localități fără apă sau drumuri județene pline de gropi.
VIDEO Înregistrarea emisiunii Direct la subiect cu deputatul PNL, George Ionescu