savin

Primarul din Bușteni, Emanoil Savin, și-a anunțat astăzi plecarea din PNL și înscrierea în PSD, din partea căruia va candida atât la primărie, cât și la Consiliul Județean Prahova

 

Savin a anunțat că împreună cu el s-au înscris în PSD aproape 1850 de membri de la fosta organizație a PDL Bușteni. El a lansat în timpul conferinței de presă organizată astăzi la sediul PSD Prahova un atac la adresa liberalilor.

"PNL a luat prin absorbție PDL, iar organizațiile funcționează în paralel. Este și motivul pentru care  nu am participat decât la câteva ședințe pentur că cei de la PNL se întâlneau separat față de cei de la fostul PDL. Se pare că funcționează ca două structuri paralele. Nu m-am regăsit în noul PNL. Am considerat ca fiind nedrept aducerea unui candidat la Consiliul Județean din alt județ, Călărași, care are populația cât Ploieștiul, care să conducă Prahova. Cei de la PNL, cu opt primari, au venit să conducă județul Prahova. Nu știu de ce au acceptat cei de la PSD asta, pentru că Roberta (n.r. Anastase) s-a dat la o parte, George Ionescu, nu știu pe ce motive s-a retras și a venit cineva din afară să conducă județul Prahova".

El a revenit asupra conflictului pe care l-a avut cu Roberta Anastase în timpul guvernării PDL, căreia i-a reproșat că își angaja apropiații din partid.

 

Urmărește aici Înregistrarea conferiței de presă a PSD Prahova, eveniment pe care observatorulph.ro l-a transmis în direct.