pmp1

Organizația judeteana PMP Prahova a anunțat astăzi alți patru noi candidați la funcția de primar.

 

Astfel, Daniel Nenu, in vârsta de 31 de ani, va candida pentru funcția de primar la Poiana Campina. Un alt candidat, Nicolae Cardosi, avocat de profesie, in vârsta de 45 de ani, spera sa obțină fotoliul de primar la Boldesti-Scaeni. Cel de-al treilea candidat al PMP Prahova este Marius Petre, in vârsta de 34 de ani, inginer de profesie, care s-a înscris in cursa la Primaria Plopeni. In fine, PMP Prahova a anunțat ca Valentin Codescu va candida pentru funcția de primar la Busteni. Codescu, in vârsta de 48 de ani, este administratorul propriei firme. Suplimentar, președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu,candidat la Primaria Ploiesti, a vorbit despre problemele din domeniul Învățământ. Bozianu propune un parteneriat între autoritățile locale si Inspectoratul Judetean Școlar.

UPDATE Comunicat de presă al MP Prahova

 

 Cătălina Bozianu, apel către PSD și PNL: ”Fiți cinstiți cu ploieștenii! Asumați-vă eșecurile primăriei din ultimii 4 ani”

 Președintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, a declarat, joi, 17 martie, într-o conferință de presă, că politicienii din PSD și PNL nu pot avea un parteneriat real cu cetățenii atât timp cât nu își asumă eșecurile primăriei din ultimii 4 ani. ”Fac un apel către politicienii din ambele partide: fiți cinstiți cu ploieștenii! Și PSD și PNL -împreună cu ALDE- trebuie să își asume fără rezerve eșecurile primăriei din ultimii 4 ani. Au venit împreună la putere în Ploiești, să își asume împreună rateurile. Știm cu toții că vechile partide, PSD și PNL, se află în Consiliul Local Ploiești într-un noncombat din care singurii pierzători sunt ploieștenii. Se ceartă de ochii lumii, dar, în spatele ușilor închise nu se deranjează cu nimic. Aceasta este doar o tentativă jalnică de păcălire a ploieștenilor. Am convingerea că oamenii nu se mai lasă păcăliți de asemenea abordări politicianiste”, a arătat Cătălina Bozianu.

Liderul organizației Prahova a Mișcării Populare a precizat că formațiunea pe care o reprezintă este singura forță de opoziție reală în Ploiești și în județ. ”Noi alegem să fim partenerii oamenilor, și nu ai vechilor partide”, a spus Cătălina Bozianu.  

Președintele Mișcării Populare Prahova i-a prezentat, în cadrul conferinței de presă, pe patru dintre candidații formațiunii la alegerile locale. Nicolae Cardoși, candidat  la Primăria Boldești-Scăeni, a declarat că principalul său proiect pentru acest oraș este reabilitarea termică a clădirilor publice. ”În acest fel, putem reduce cheltuielile cu utilitățile cu până la 40%. Rămân, astfel, mai mulți bani la bugetul local, care pot fi investiți în domenii esențiale precum sănătatea”, a explicat Nicolae Cardoși. Candidatul Mișcării Populare la Primăria Poiana Câmpina, Daniel Nenu, a declarat că unul dintre principalele sale proiecte vizează refacerea sistemului de scurgere a apei pluaviale din comună, în timp ce candidatul MP la Primăria Bușteni, Valentin Codescu, a explicat că vrea atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. La rândul său, candidatul Mișcării Populare la Primăria Plopeni, Petre Cristian Marin, a arătat își dorește o schimbare fundamentală a modului în care este administrat acest oraș, prin implicarea cetățenilor în deciziile care privesc soarta comunității.