Iulian Dumitrescu 2016 03 16 16.39.44

La nici o săptămână de la anunțul potrivit căruia patru primari din județul nostru au trecut la PNL, alți trei edili prahoveni au părăsit partidele din care făceau parte. Este vorba de primarul din Plopeni, primarul din Băicoi și primarul comunei Teișani. Anunțul a fost făcut pe Facebook în urmă cu câteva minute de către copreședintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu.

 

”Încă trei primari din Prahova se alătură în alegeri echipei PNL

Încă trei primari din judeţul Prahova şi-au exprimat dorinţa de a se prezenta la alegerile locale din 2016 din partea PNL, întărind astfel echipa pe care liberalii vor să o propună în administraţie prahovenilor. Este vorba despre Dragoş Niţă - primarul oraşului Plopeni, Ciprian Stătescu - primarul oraşului Băicoi şi Gheorghe Stanciu - primarul comunei Teişani.
Partidul Naţional Liberal şi-a propus să câştige alegerile locale din iunie în judeţul Prahova, motiv pentru care suntem în proces de identificare şi selecţie a candidaţilor care beneficiază de încredere şi respect în comunităţile lor. Mă bucur să văd că mulţi oameni de valoare şi-au exprimat intenţia, în ultimele săptămâni, de a se înscrie în PNL Prahova. Avalanşa de adeziuni ne mobilizează, suntem pe drumul cel bun.”, susține Iulian Dumitrescu în postarea sa.