geoana la ploiesti

În prezența lui Mircea Geoană, președintele PSRO, liderii organizației județene au anunțat astăzi candidatul la Primăria Câmpina.

 

Este vorba despre avocata Nicoleta Gherman, care va candida pentru funcția de primar al municipiului Câmpina. „Sper că alături de mine să vină cât mai multă lume. Sper că la municipiul Câmpina să strângem cât mai multe voturi și cât mai mulți consilieri locali”, a susținut candidatul PSRO pentru Primăria Câmpina.

În schimb, Mihai Apostolache, președintele PSRO Prahova a anunțat că nu va candida la alegerile locale și județene și că activitatea sa se va axa pe atragerea oamenilor de calitate, în special a celor care nu s-au implicat până acum în politică sau a celor care au făcut politică, dar nu au deținut funcții. „Chiar dacă pare o sinucidere politică, noi nu ne-am constituit doar pentru alegerile locale. Misiunea partidului este pe termen lung și atunci plecând de la dorința de schimbare a clasei politice vreme să oferim șansa care nu au putut să se exprime până acum politic să facă acest lucru. O candidatură la Primăria Ploiești înseamnă foarte mult pentru cineva care nu a făcut politică. Sigur poate nu câștigă alegerile, dar cu siguranță acel om dobândește notorietate profesională”, a susținut Mihai Apostolache.

La rândul său, Mircea Geoană, liderul PSRO, a vorbit despre importanța schimbării clasei politice. „Cine spune că poți să faci un partid exclusiv din oameni care nu au mai făcut politică încearcă să păcălească electoratul. Cine spune că poți să faci un partid numai cu oameni care au mai făcut politică iar încearcă să păcălească electoratul”, a susținut Geoană, care crede că a venit momentul ca alegerile să fie câștigate de oameni competenți, integri și patrioți.