Potrivit unui comunicat de presă al PNL Prahova, deputatul Sorin Teju s-a întors la PNL Prahova şi va candida la Primăria Vălenii de Munte din partea liberalilor.

 

Comunicat de presă al PNL Prahova:

Deputatul Sorin Teju a revenit  în organizaţia PNL Prahova, după ce vreme de un an şi jumătate activase în ALDE. Acesta va candida din partea PNL pentru funcţia de primar al oraşului Vălenii de Munte.

„Am fost mereu fidel locuitorilor Văii Teleajenului, cei care m-au trimis în Parlament. Recentele schimbări din organizaţia PNL Prahova m-au încurajat să revin în partidul meu de suflet şi am convingerea că din PNL pot să fac mai multe lucruri pentru oamenii care m-au investit cu încredere. În plus, sunt onorat de propunerea  PNL privind candidatura mea la Primăria Vălenii de Munte, acum vreau să aflu ce părere au cetăţenii din oraşul meu despre această candidatură şi să le vorbesc despre proiectele pe care o să le pun în practică după ce voi ajunge primar”, a declarat deputatul Sorin Teju.

 

Senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova, susţine că „revenirea lui Sorin Teju în PNL este un câştig atât pentru PNL, cât şi pentru oamenii care l-au trimis în Parlament”.  Acesta a mai adăugat că „Sorin Teju va avea şi pe viitor un rol important în organizaţia PNL Prahova, cu atât mai mult cu cât Primăria Vălenii de Munte este foarte importantă pentru liberalii prahoveni”.

Biroul de presă al PNL Prahova

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...