Candidatul independent, Radu Popescu, crede că Brașovul ar trebui să fie un model pentru Primăria Ploiești la capitolul infrastructura rutieră.

El a postat pe Facebook și câteva soluții pentru un trafic rutier mai sigur, pornind de la situația actuală: "Este evident pentru noi toți, șoferi sau călători în mijloacele de transport în comun, că deplasarea prin Ploiești presupune un risc major de accidente.  Suntem obligați să intrăm pe contrasens ca să ocolim o groapă sau să forțăm traversarea unei intersecții în care semafoarele nu funcționează. Să nu mai vorbim de trecerile de pietoni nemarcate și nesemnalizate, imposibil de observat pe timp de noapte".

Printre solu'iile propuse de Popescu se numără: implementarea unui sistem de semaforizare inteligentă, celebra undă verde, marcaje rutiere care să nu dispară după prima ploaie, astuparea gropilor, iluminarea trecerilor de pietoni, lărgirea la patru benzi a celor mai importante intrări din Ploiești și eliminarea trecerilor de pietoni prin amenajarea de pasaje rutiere subterane sau reamenajarea celor existente, cum este cazul în Bariera București.

 

 

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...