Primarul comunei Florești, Eugen David, a trecut la PNL. Într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a PNL Prahova se arată că edilul  "s-a reîntors în PNL pentru că are încredere în proiectul co-preşedintelui PNL, Prahova Iulian Dumitrescu".

 

Comunicat de presă

PNL Prahova: Salutăm reîntoarcerea în PNL a primaruluiFloreşti, Eugen David. Decizia sa de a candida la alegerilelocale din partea PNL Prahova este îmbucurătoare

Eugen David, edilul localităţi Floreşti şi unul dintre cei maiperformanţi primari din judeţul Prahova, se întoarce în  Partidul Naţional Liberal. Decizia primarului David de a candida la alegerile locale din iunie din partea PNL Prahova esteîmbucurătoare şi suntem convinşi că va obţine cu uşurinţă al patrulea mandat la conducerea primăriei Floreşti. În cei 12 ani petrecuţi în slujba locuitorilor din Floreşti, primarul Eugen David a demonstrat că este un exemplu demn de urmat pentru toţi primarii din ţară şi rezultatele sale vorbesc de la sine.

 

Eugen David a afirmat că s-a reîntors în PNL pentru că are încredere în proiectul co-preşedintelui PNL Prahova Iulian Dumitrescu.

„Am decis să mă întorc în Partidul Naţional Liberal, filiala Prahova, gândindu-mă în primul rând, la locuitorii din Floreşti. Am luat această decizie şi pentru că am încredere în proiectul domnului co-preşedinte al PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Pentru a pune în aplicare toate proiectele de care localitatea noastră am  nevoie  şi de susţinerea Consiliului Judeţean şi am primit asigurări de la dl. Dumitrescu că vom colabora împreună în interesul locuitorilor comunei Floreşti”.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...