candidati pmp prahova

Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, fost viceprimar și consilier local al Ploieștiului, a prezentat astăzi o parte din candidații pentru funcția de primar, la nivelul câtorva orașe mari.

Dacă la Ploiești candidatul la funcția de primar al Ploieștiului este Cătălina Bozianu, fost viceprimar al municipiului Ploiești, la Câmpina va încerca să obțină mandatul de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 Ioan Adrian Pițigoi, actualmente consilier local, de profesie economist.

Tot astăzi, reprezentanții PMP Prahova au anunțat că la Băicoi candidează Tiberius Iordache, fost angajat al MAI, în vârstă de 45 de ani, care a susținut că planurile sale vizează două sectoare: sectorul industrial și sectorul agricol, însă dacă va ajunge primar se va preocupa și de direcția mișcare, recreere și sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt candidat la funcția de primar este Marius Cristi Popa, care și-a propus să obțină funcția de primar la Comarnic. De profesie compozitor, Marius Cristi Popa a anunțat că nu a mai făcut politică până acum, dar este decis să se implice, având în vedere starea orașului.

În fine, pentru funcția de primar la Urlați și-a anunțat candidatura Constantin Sorin Mateescu, economist de profesie.

„Pentru noi, implicarea celor care s-au ținut departe de politică nu este o vorbă goală, ci un fapt împlinit. Atât în Ploiești, cât și în județ ne vom concentra campania pe relația directă cu cetățenii. Vom avea o campanie din poartă-n poartă și din ușă-n ușă, le vom prezenta oamenilor proiectele noastre și îi vom invita să ne spună cerințele și nevoile lor”, a anunțat Cătălina Bozianu, liderul PMP Prahova. (P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg