alde prahova

În timp ce la PSD Prahova încă nu s-a stabilit clar cine anume va candida pentru Primăria Ploiești, la ALDE Prahova au fost stabiliți candidații, dar pentru anumite orașe.

 

Co-președintele ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu a anunțat astăzi o parte dintre candidații pentru funcția de primar la nivelul unor orașe din județ. „La Azuga este vorba despre Alexandru Debretzi, la Bușteni de consilierul local Nobert Nemethi, la Mizil de Nicolae Pașol, la Urlați de Maria Ionescu, la Câmpina de consilierul Dan Ioniță, iar la Boldești Scăeni de Florin Mihalcea. Mai avem desemnat candidatul de la Breaza și urmează să stabilim candidații și din ale orașe, dar și la nivelul unor localități foarte mici. În mare noi am stabilit deja candidații”, a susținut Grațiela Gavrilescu, co-președintele ALDE Prahova.

Cât privește Ploieștiul, se pare că analizeze nu s-au terminat, iar anunțul ar urma să fie făcut în trei-patru zile. Liderii ALDE susțin că nu este nicio grabă având în vedere că nici colegii de la PSD Prahova nu au anunțat candidatul la Ploiești, iar situația se poate modifica în ultimă clipă.