psd prahova candidati

Social-democrații s-au reunit astăzi în cadrul Biroului Județean al PSD Prahova. Cel mai așteptat subiect îl reprezenta anunțarea candidatului pentru Primăria Ploiești.

 

Surpriză însă!. După mai bine de două ore de ședință, liderii PSD Prahova au susținut că anunțul candidatului la Primăria Ploiești va fi făcut de către București. „Rezultatul sondajului va fi anunțat de București”, a susținut Toader, care a precizat că există numai câteva rezultate parțiale ale sondajului, respectiv că PSD are 40% din intenția de vot. „Totul se va decide de București”, a susținut și senatul Daniel Savu, unul dintre cei doi social-democrați care și-au anunțat intenția de a candida.

Cea de a doua persoană care și-a exprimat public intenția de a candida la funcția de primar al Ploieștiului este Cristian Ganea, actualul primar interimar al Ploieștiului.

 

Biroul Județean al PSD Prahova a mai stabilit că Laura Moagher, directorul Parcului Constantin Stere, va fi șefa de campanie a PSD Prahova, în timp ce deputatul Radu Oprea va fi purtătorul de cuvânt al PSD Prahova.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...