Observatorulph.ro publică integral comunicatul de presă al Mișcării Populare Prahova:

Din păcate, apropiindu-se campania, încep să apară în presă speculații, de cele mai multe ori ieftine și josnice. Ne uităm puțin la harta politică prahoveană și din păcate vedem aceeași jucători.

 

        PNL și PSD dovedesc, prin candidații propuși prahovenilor, că nu-și doresc o schimbare reală a modului de a face politică. Declarațiile pe această temă ale liderilor locali și naționali sunt doar vorbe goale. Minciuni care nu mai păcălesc pe nimeni.

        PSD-ul vine cu aceeași "ofertă". Cu siguranță știți despre cine vorbesc. Nu vreau să le dau numele. M-aş simți murdar. Au făcut atâta rău județului Prahova, încât cei care vor veni, cu greu vor reuși să repună pe linia de plutire instituțiile statului, care ar fi trebuit să lucreze pentru interesele locuitorilor, nu pentru interese care mai de care mai personale.

       PNL-ul vine cu aceeași oameni. Neschimbați! Să nu fiu înțeles greșit, dar PNL și PSD sunt, de fapt, aceeași. Deosebirea este doar de siglă.

 

        Din nefericire, alegătorul prahovean nu are prea multe opțiuni. Există, totuși, Mișcarea Populară, care promovează tineri, neimplicați până acum în politică, atașați proiectului național propus românilor de Traian Băsescu.

         Îmi doresc ca prahovenii să aleagă Mișcarea Populară la următorul tur de scrutin. Împreună vom reuși, cu siguranță, să reașezăm județul pe baze noi: dezvoltare economică reală, de care să beneficieze toți prahovenii, nu doar mafiile politice. (P)

Andrei Pavel,   Mișcarea Populară Prahova