Alegerile din anul 2016 vor constitui punctul de referinţă al schimbării unui mod de a face şi de a înţelege politica, anul în care alegătorii români vor arăta că au atins maturitatea de a cere şi de a alege. În acest an alegătorii nu cer doar schimbarea generaţiilor de oameni politici, ci şi un nou model de relaţionare politică dintre reprezentaţi şi reprezentanţi.

 

”Mai aproape de oameni, mai aproape de comunităţile locale nu vor mai rămâne doar simple sloganuri rostite în campania electorală. Vor fi fapte, iar cine nu va respecta angajamentele asumate, va fi sancţionat cu respingerea definitivă din calitatea de reprezentant al comunităţii. Pentru că aşteptările alegătorilor sunt mari, iar partidele care nu sunt capabile să se adapteze, să impună criterii de integritate şi performanţă candidaţilor, vor plăti preţul respingerii definitive”, a declarant Ayad Al Hasoon, copreședintele TNL Prahova, după întrunirea Biroului Permanent Național care a avut loc la Brașov, la finele săptămânii trecute.

Tinerii liberali sunt pregătiţi să îşi asume responsbilităţi şi să contribuie la schimbarea modului de a face politică, pentru că este momentul ca generaţia tânără să fie consultată şi să-şi impună punctele de vedere. Reprezentanții TNL au anunțat că peste 2000 de tineri liberali doresc să devină vocea generaţiei lor şi, în acest sens, şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile locale. ”În Prahova, avem tineri care si-au exprimat dorinta de a se implica în administrație. Sunt foarte bine pregătiti din punct de vedere profesional, iar cel mai important lucru este faptul că Partidul Național Liberal îi va susține la alegerile din acest an", a punctat Ayad Al Hasoon. (P)
sursa: comunicat de presă al PNL Prahova