Mihai Albulescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, va figura pe un loc eligibil din lista PSD la Consiliul Județean Prahova, pentru un nou mandat.

 

Anunțul a fost făcut de președintele PSD Prahova, Bodan Toader, în emisiunea "Direct la subiect", ce va fi difuzată de Wyl TV, în această seară, de la ora 20:00.

Toader a spus că jumătate dintre persoanele propuse de PSD Prahova pe listă reprezintă oameni noi, câțiva nefiind implicați până acum în politică. "Eu îmi doresc să avem o listă cât mai echilibrată, care să reprezinte viitorul PSD în Prahova pentru următorii opt ani și din care să fie ales viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova. Sunt câteva persoane valoroase care vor fi propuse pentru un nou mandat, cum este cazul profesorului universitar Mihai Albulescu, al cărui nume a rămas nepătat indiferent de funcția ocupată", a declarat Bogdan Toader. Acesta a evitat să spună dacă va candida la șefia județului.

 

Toader a precizat că actuala conducere a PSD Ploiești are libertatea de a garanta pnetru oamenii care ocupă funcții de conducere în administrație, însă va trebui să își asume rezultatul obținut la alegerile din 5 iunie dacă îi va menține până atunci în funcție.