Competiția pentru fotoliile de primari, luptă ce se va în 5 iunie dacă legea alegerilor locale rămâne așa cum s-a discutat, adică primarul să fie ales dintr-un singur tur de scrutin, se anunță foarte interesantă!

 

Partidele își fac caclcule peste calcule pe cine să nominalizeze să fie candidat la scaunul de edil, astfel că aruncă în luptă personaje cu notorietate în speranța că vor avea câștig de cauză la alegerile locale.

Un nume surpriză a intrat în competiția internă a luberalilor pentru Primăria sectorului 4 din Capitală, nimeni altul decât Honorius Prigoană, fiul celebrului om de afaceri și fost deputat PDL Silviu Prigoană.

 

Juniroul Prigoană are de luptat pentru a fi candidatul liberalilor la fotoliul rămas liber după demisia lui Piedone cu Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului și cu fostul deputat Marius Rogin.

”Da mi-am depus candidatura în competiția internă a partidului.Dacă mă nominalizează partidul candidez”, a declarat pentru Libertatea Honorius Prigoană.

Dacă acesta va fi alesul PNL la fotoliul de primar, atunci, Honorius se va bate cel mai sigur cu candidatul PSD, actualul primar interimar Daniel Baluță.

 

Sursa: libertatea.ro