După ce observatorulph.ro a publicat articolul ŞCOALA DIN PRAHOVA CU CELE MAI MULTE CAMERE DE SUPRAVEGHERE. UN ELEV A INTRAT CU UN CUŢIT, problema siguranței elevilor a devenit subiect de dezbatere în Consiliul Local Câmpina.

 

 Consilierul local Adrian Pițigoi și candidatul Mișcării Populare la Primăria Câmpina a propus în timpul ședinței asigurarea pazei în școli cu fonduri de la bugetul local. "Ar trebui să asigurăm noi, de la bugetul local, bani pentru paza tuturor unităților de învățământ din localitate. Este o problemă mult prea serioasă, pentru a nu-i acorda atenția necesară", a declarat consilierul Mișcării Populare, citat de câmpinatv.ro.

Potrivit sursei citate, primarul Horia Tiseanu a răspuns la acestă propunere astfel: .. "Va trebui mai întâi să vedem ce implică acest lucru, care ar fi impactul bugetar pentru asigurarea pazei la toate școlile. Vom analiza situația și vom vedea exact ce înseamnă din punct de vedere financiar, pentru că s-ar putea să fie vorba despre o suma importantă".