UNPR a transmis un comunicat prin care anunță că partidul este pregătit să candideze de unul singur la alegerile locale și parlamentare.

 

Comunicatul UNPR

Referitor la declaraţia dlui Dragnea conform căreia "Organizaţiile PSD pot incheia alianţe electorale cu UNPR şi ALDE. Alianţa cu UNPR în Parlament se păstrează" , iată punctul nostru de vedere: 

Am luat act de decizia luată de conducerea PSD şi vom analiza propunerea venită din partea formaţiunii social-democrate.Cert este ca UNPR este pregătită pentru confruntările electorale ale anului 2016 şi îşi propune să obţină cel putin 10% din numărul total de voturi.

 

Avem o echipă de campanie solidă, capabilă să mobilizeze toate resursele organizaţionale şi umane ale partidului. Avem candidati redutabili, avem organizatii puternice şi aleşi locali gata să lupte pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să beneficieze de securitate şi prosperitate.

UNPR se asteaptă la un an plin de provocări, în care formaţiunea progresistă îşi va demonstra încă o dată seriozitatea şi se va lupta cu toate armele pentru a performa electoral.