liviu-dragnea

În Consiliul Executiv al PSD, de la Sinaia, s-a luat o primă decizie, anunțul lui Liviu Dragnea a luat prin surprindere scena politică. Partidul pe care îl conduce nu va participa la alegeri, daca PNL schimbă legea electorală, iar alegerile locale se vor desfășura în două tururi de scrutin.

"Nu acceptăm după ce deja s-a instituit o regulă în România și președintele României, în Parlament, a criticat instabilitatea legislativă, după ce CCR a adoptat o decizie prin care s a spus negru pe alb că nu se mai acceptă modificări la legile electorale mai devreme de un an înainte de data alegerilor. Considerăm că actualul Guvern nu are de ce să devină instrumentul PNL", a subliniat Dragnea

Dragnea a făcut și  glumă pe tema propunerii liberalilor: „La comune să fie un tur de scrutin, la orașe - două tururi de scrutin, la municipiu - trei, iar în București până iese candidatul lor”, a spus acesta în glumă, trezind hohote de râs din partea participanților.

Subiectul a revenit pe tapet după ce au existat tot felul de comentarii pe tema faptului că Guvernul va analiza propunerea liberalilor ca alegerea primarilor să se facă în două tururi de scrutin.