Alegeri Locale 2016. Potrivit unui comunicat de presă pe care îl publicăm mai jos, Mișcarea Populară Prahova și-a desemnat candidații la primării importante, precum Ploiești, Câmpina, Comarnic, Băicoi, Slănic, Plopeni și Urlați.

 

Comunicatul de presă al Mișcării Populare Prahova

Primii candidați prahoveni, desemnați de organizațiile orășenești și municipale și validați de Consiliul Executiv Național al Mișcării Populare pentru a accede la funcția de primar, au început, deja, întâlnirile de lucru pentru pregătirea alegerilor locale.

Este vorba despre Nicoleta Cătălina Bozianu- candidat pentru Primăria Ploiești, Ion Adrian Pițigoi- Câmpina, Tiberius Iordache- Băicoi, Marius Cristi Pop- Comarnic, Marius Petre- Plopeni, Laurențiu Mare –Slănic și Sorin Constantin Mateescu – Urlați, care, în aceste zile, elaborează, pornind de la prioritățile locale și județene,  o strategie comună și un calendar al acțiunilor de precampanie electorală.

 

"Prioritatea noastră este să întărim  organizațiile locale pe care le reprezentăm, să identificăm personalități, tineri și specialiști, apreciați de comunitate, care să ni se alăture și împreună cu care să putem garanta buna administrare a localităților. Vom lucra în echipă și vom propune proiecte în parteneriat, pe zone de dezvoltare. Ne gândim la acele proiecte dorite de cetățeni și cu șanse reale de susținere, prin finanțare europeană. După validarea tuturor candidaților, vom extinde această formulă de lucru cu întreaga echipă și îmi doresc foarte mult ca prahovenii să ne susțină", a declarat Cătălina Bozianu, președintele Mișcării Populare Prahova.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...