Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminică seară, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că decizia partidului cu privire la varianta alegerii primarilor dintr-un tur sau din doua tururi va fi luată la o ședință națională a UNPR.

 

“Decizii definitive în ceea ce privește tipul de alegeri agreat de UNPR (un tur sau două) și felul în care UNPR se va prezenta în alegeri, singuri sau cu PSD-ul, se vor lua sâmbătă, în ședința Comitetului Național Executiv al UNPR de la Brasov. Acolo vor fi toți parlamentarii, liderii județeni și vom decide împreună cele mai bune căi de urmat pentru partid", a declarat Gabriel Oprea.

Decizia UNPR va veni, așadar, după ce PSD-ul va discuta și el politica de alianțe, mai exact dacă vrea liste comune cu UNPR-ul. In acest context, decizia PSD-ului ar putea să influențeze și deciziile UNPR-ului.

 

Dupa ce PNL a cerut alegerea primarilor in doua tururi, Klaus Iohannis a spus, duminica, la Iasi, ca "ideea este buna", iar Dacian Ciolos a declarat, tot la Iasi, ca Guvernul "analizeaza" toate posibilitatile, printre care asumarea raspunderii in Parlament, o solutie extrema care poate duce la o motiune de cenzura.
stiripesurse.ro

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Unora le place să trăiască în cocină

Aproape că nu există zi în care să nu primim imagini de la ploieşteni, surprinse prin mai toate cartierele din oraş. Cele două din acest material sunt poze făcute la interval de trei zile. Câtă...