Mișcarea Populară, organizația Ploiești, are un nou președinte în persoana lui Bogdan Hodorog. Vezi mai jos comunicatul oficial:

 

În urma Adunării Generale a Organizației Municipale  a Mișcării Populare Ploiesti de alegere a președintelui și completare a Consiliului Executiv Local al Miscarii  Populare. Ploiești, președinte al organizației  a fost votat domnul Bogdan Hodorog.

        La finalul lucrărilor, doamna Cătălina Bozianu, președintele Miscarii  Populare Prahova, a declarat: ”Vreau să le mulțumesc tuturor membrilor noștri, care, astăzi, prin votul lor, au dat câteva semnale foarte clare: că deși suntem un partid nou- înființat, reprezentăm, deja, o forță, că avem spirit de echipă și că, deși suntem tineri, avem maturitatea de a- i alege  pe cei mai buni dintre noi.

       Faptul că membrii Organizației Ploiești au decis, astăzi, să își aleagă, drept președinte, un om cu experiență în administrația locală, instruit, echilibrat, politicos, cu o familie extraordinară, consider că este un semnal foarte clar ce fel de politică ne dorim să facem pentru ploieșteni și cu ce fel de oameni.” (P)