După ce Biroul Județean al PSD Prahova l-a desemnat pe Daniel Savu candidatul partidului la Primăria Ploiești, organizația PSD Ploiești, condusă de primarul interimar Ganea, a anunțat pe pagina de Facebook că nu susține candidatura senatorului. PSD Ploiești îi cere chiar președintelui PSD Prahova nominalizarea unui alt candidat!

Comunicat de presă al PSD Ploiești

Având în vedere anunţul din cadrul şedinţei de birou extins, din data de 19.01.2016, cu privire la nominalizarea candidatului PSD pentru Primăria municipiului Ploieşti, vă informăm că Organizaţia PSD Ploieşti, în unanimitate, NU susţine aceasta candidatură în persoana senatorului Daniel Savu!

Social Democrații ploieşteni vor susţine un candidat tânăr, competent, un lider acceptat în unanimitate, pentru calităţile sale profesionale, spirit de echipă, cu viziune solidă economică şi de dezvoltare a municipiului Ploieşti bazată pe studii şi experienţa administrativă, care să poată răspunde cu eficienţa problemelor ploieştenilor.

PSD Ploieşti cere oficial preşedintelui PSD Prahova, domnului Bogdan Toader, nominalizarea unei alte persoane în conformitate cu cerinţele exprimate mai sus.