"Dragii" noștri PNL-şti nu mai știu cum să "joace" poporul deja amețit de atâtea abureli politice. După cum bine știm, braț la braț cu PSD au votat legea prin care primarii să fie aleși dintr-un singur tur.

 

Văzând că nu au șanse prea mari de câștig, pentru că de fapt oamenii care sunt candidații lor pentru locale nu sunt altceva decât niște trepăduși ai unor păpusari politici, mai marii "strategi" cred că mai bine ar fi ca alegerile locale să fie din 2 tururi. De ce? Simplu! Pentru că Mișcarea Populară vine din spate cu oameni de calitate, onești, care oricând pot câștiga primăriile, consiliile locale și județene.

De fapt, se reface marele USL, dar de data asta nu prin înțelegeri parafate la vedere, ci prin înțelegeri pe sub masă. Este rușinos că oameni care sunt parcă de-o viața în politica românească fac tot posibilul să rămână la butoane, nelăsând locul celor care au o altă viziune despre cum ar trebui făcute lucrurile.

Trag un semnal de alarmă celor care vor ca țara să fie condusă de oameni pregătiți, să nu se mai lase păcăliți de aceeași circari politici care de ani și ani ne păcălesc cu nerușinare. Domnilor păpusari, duceți-vă acasă și lăsați România să fie condusă de cei care pot face asta. Lăsați-i măcar pe copiii și nepoții noștri să aibă o viață mai bună!

 

Andrei Pavel,

Secretar General Mișcarea Populară Prahova

(P)