Potrivit unui comunicat publicat pe Facebook, UNPR anunță că este dispus să sprijine cabinetul Cioloș pentru implementarea acelor politici capabile să genereze securitate și prosperitate pentru români.

 

 


UNPR va reacționa tranșant dacă va constata că exista riscul să se piardă lucrurile bune castigate de români în ultimii ani.
În viziunea UNPR, securitate pentru români înseamnă o atenție sporită pentru Armată și pentru militari, polițiști, jandarmi, pompieri.
Totodată, Uniunea are în vedere sprijinirea respectarii angajamentelor luate anul trecut în privința creșterii bugetului Apărării, însemnand o atenție sporită acordată dotării materiale pentru Armată, salariilor și pensiilor din sistemul militar.

 

Pentru UNPR securitatea nu se referă doar la Armată sau la instituțiile din domeniu, ci se referă și la viata de zi cu zi a românilor: siguranța zilei de maine, siguranța locului de muncă, siguranța alimentară, siguranța in sensul ordinii publice etc.

Chiar dacă UNPR nu se află la guvernare, vom utiliza toate instrumentele parlamentare, politice și publice pentru ca Executivul să-și facă datoria, să pastreze ritmul impus de guvernul precedent și să asigure o crestere constanta a nivelului de trai.

UNPR va sancționa public și prin vot orice abatere, orice derapaj și orice eșec major al actualului Executiv. (P)