alde prahova

Fostul secretar de stat Cătălin Beciu, vicepreședinte fondator ALDE, a anunțat ieri seară, într-o postare pe o rețea de socializare, că s-a votat pentru deblocarea crizei de la Ploiești, prin desemnarea consilierului George Pană ca viceprimar al municipiului.

 

La ședința birourilor reunite ale organizațiilor ALDE Prahova și Ploiești s-a votat, potrivit anunțului postat pe Facebook, cu 46 la 7, pentru nominalizarea lui George Pană, co-președinte ALDE Prahova, ca viceprimar al Ploieștiului.

„Astăzi am avut ședința birourilor reunite ale organizațiilor ALDE Prahova și Ploiești. La mustață, cu scorul de 46 la 7, organizațiile au hotărât să ajutăm Ploieștiul, prin deblocarea activității primăriei și acceptarea propunerii PSD pentru numirea unui viceprimar ALDE. George Pana este foarte potrivit pentru această misiune”, este anunțul postat de Cătălin Beciu.

Reamintim faptul că, de anul trecut, prin încetarea mandatului lui Iulian Teodorescu, a încetat și mandatul viceprimarului Iolanda Băzăvan, Ploieștiul fiind condus în prezent doar de primarul interimar Cristian Ganea. Ultimele două ședințe ale Consiliului Local Ploiești, când pe ordinea de zi s-au aflat și două proiecte pentru validarea a doi viceprimari, s-au soldat cu un eșec. Propunerea de validare a consilierilor Răzvan Ursu și Marcian Cosma în funcția de viceprimar nu au avut cvorum, iar la ultima ședință proiectele au fost retrase de pe ordinea de zi, pe motiv că ședința avea caracterul „de îndată”.