alina gorghiu

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, prezentă la Sinaia, unde a participat la Școala de Iarnă a tineretului liberal, a anunțat că este exclusă o alianță post electorală cu MP-ul lui Traian Băsescu, dar și cu PSD.

„Eu cred ca MP-ul condus de Traian Basescu va avea in mod cert rezultate mult mai slabe decat cel condus de Elena Udrea. Dincolo insa de aceste calcule matematice, va raspund ferm, ca sa nu mai existe alte interpretari, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu”, a susținut Alina Gorghiu, co-președintele PNL, Alina Gorghiu. Aceasta a fost la fel de fermă când a venit vorba despre posibile negocieri post-electorale cu PSD. „Nu, cu PSD-ul este exclus. Negocierile cu PSD-ul sunt excluse, dar, in functie de rezultatele si de numarul de consilieri al fiecarei formatiuni politice competitoare intr-un judet sau altul, conducerea judeteana va face discutiile necesare pentru a obtine pozitia de presedinte de CJ sau de vicepresedinte acolo unde va fi cazul”, a anunțat co-președintele PNL.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...