psd ploiesti

După aproape o lună în care la Ploiești s-a vorbit numai de sondajul intern de la PSD pentru stabilirea candidatului pentru funcția de primar, surprizele au fost de proporții, nu doar pentru cei înscriși în liste, respectiv senatorii Daniel Savu și Agustin Mitu,  precum și primarul interimar al municipiului, Cristian Ganea, ci chiar și pentru alte formațiuni politice.

Sondajul PSD confirmă faptul că pe primul loc este liberalul Andrei Volosevici, iar locul al doilea este ocupat de co-președintele ALDE Prahova, Grațiela Gabrilescu, potrivit surselor noastre. Pe locul al treilea este senatorul PSD, Daniel Savu, iar la diferență destul de mare, spun unii, se află parlamentarul Augustin Mitu și, pe ultimul loc, actualul primar interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea.

Trecând peste acest fapt, care a devenit acum o glumă în lumea politicului, nu de alta dar mulți s-au întrebat dacă nu cumva sondajul PSD era făcut pentru liberali și pentru membrii ALDE, social-democrații au primit o lovitură grea. Se pare că problemele generate de trimiterea în judecată a fostului edil al Ploieștiului, Iulian Bădescu, nu pot fi uitate repede de ploieșteni. În altă ordine de idei, conform sondajului, senatorul Daniel Savu va fi candidatul PSD la funcția de primar.

Trebuie spus că social-democrații au anunțat că abia pe 14 ianuarie vor fi făcute publice rezultatele sondajului, care au fost însă dezvăluite membrilor de partid.