sediu psd

Supărare mare la PSD. Asta după finalizarea sondajului realizat pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Ploieștiului. Surse neoficiale susțin că dezamăgirea cea mai mare a fost că pe primul loc nu ar fi ieșit un social-democrat.

 

Trei social-democrați au fost incluși în sondajul intern pentru funcția de primar al Ploieștiului. Este vorba de parlamentarii Daniel Savu și Augustin Mitu, precum și de actualul primar interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea. Numai că, potrivit surselor noastre, pe primul loc s-ar afla candidatul liberal la funcția de primar, senatorul Andrei Volosevici, fostul edil al Ploieștiului în perioada 2008 - 2012.

Social-democrații au evitat să comenteze pe tema sondajului, rezervându-se să anunțe că sondajul intern s-a terminat, însă în momentul de față se fac analize.

Inițial, în Biroul Județean al PSD Prahova se stabilise ca în sondajul intern să fie incluse șapte persoane, printre care se numărau și Constantin Donald, directorul SGU Ploiești, consilierul local George Botez, dar și fostul viceprimar al municipiului, Carmen Dumitru, director al Spitalului Municipal. Ulterior lista s-a restrâns la numai trei persoane.