sedinta psd ploiesti prahova

După eșecul din ședința Consiliului Local Ploiești, când liberalii nici nu au vrut să audă de propunerile PSD pentru funcțiile de viceprimar, iar consilierii ALDE nu au participat la întrunire, astăzi, social-democrații analizează pentru a doua oară nominalizarea unor consilieri pentru funcția de viceprimar, care ar putea primi un vot de încredere în CL.

 

Social-democrații se reunesc în această după-amiază pentru a nominaliza două propuneri de viceprimari. Pentru ultima ședință a Consiliului local, în cărți erau Răzvan Ursu și Marcian Cosma, însă proiectele nici măcar nu au fost supuse la vot, din lipsă de cvorum, după ce liberalii au anunțat că nu vor participa la votare, iar consilierii ALDE nu au venit la ședință.

Potrivit surselor noastre, astăzi vor avea loc două ședințe, urmând ca, după-amiază, să se întrunească atât Biroul Municipal al PSD Ploiești, cât și Biroul Județean al formațiunii politice.

 

Cele două funcții de viceprimar au devenit vacante după ce Cristian Ganea (PSD) a primit atribuțiile de primar al municipiului Ploiești, ca urmare a încetării mandatului lui Iulian Teodorescu (ALDE), dar și ca urmare a faptului că Raul Petrescu (UNPR), printr-o hotărâre judecătorească și-a pierdut funcția de consilier și, implicit, de vice al municipiului.