Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mișcarea Populară Prahova a transmis următorul comunicat:

1. România ocupă locul doi în Europa, după Albania, cu 11% dintre români, care trăiesc și muncesc pe alte meleaguri.

Se poate spune că este efectul conducerii dezastruoase a marelui USL?

2. Lipsa de competivitate în economie a dus "țara" la un deficit de 6,4 miliarde euro în primele 10 luni a le anului cu tendință probabilă de creșterea la 7,5 miliarde până la finele anului.

3. Anul 1995 București - Suceava = 5 ore și 40 minute cu trenul. Anul 2015 aceeași ruta = 7 ore și 15 minute.

Să fie de vină lipsa investițiilor în infrastructura feroviară?

4. Lipsa de concurență în sectoarele importante din economia noastră, face ca prețul la pompă a benzinei să fie în jur de 5 lei, cu circa 25 % mai redus decât acum un an și jumătate, cu toate că în aceeași perioadă cotația țițeiului WTI a scăzut cu 67 % pe baril, de la 107 USD la 35 USD.

5. Îmbătrânirea populației duce la un deficit de 2.2 miliarde de euro, la jumătate anului, pe piața asigurărilor sociale. Se pare că până la sfârșitul anului deficitul va fi probabil în jur de 4.7 miliarde de euro.

6. Jaful girat de guvernul Ponta, face ca un record aproape de neegalat să pună România pe harta rușinii. Avem minus 9 kilometri de autostradă.

7. Jaful girat de același guvern USL, stă  la baza pierderi a peste 30 de milioane de euro din banii europeni, alocați pentru 6 proiecte la nivelul capitalei.

Crăciun fericit! Se putea și mai rău  :(


Politic
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

A murit primul ”baron” PSD

Fostul baron PSD, Nicolae Mischie a murit, duminică, la vârsta de 73 de ani. Nicolae Mischie, fost deputat PSD, era internat la Spitalul Elias din Capitală. Nicolae Mischie a fost primul care a...

Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

PSD își face imagine cu paturi de spital - FOTO

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești