Senatorul PNL, Andrei Volosevici, a postat pe Facebook un mesaj prin care solicită noului primar interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea (PSD) demiterea directorilor de la SGU și Hale și Piețe SA.

 

Mesajul senatorului Volosevici :

"Proiectul Partidului National Liberal a fost votat astazi in Consiliul Local: Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atributii de primar, sustinut de alianta PSD-ALDE, a fost demis

Avand in vedere ca administratia locala s-a confruntat in acest an cu o situatie fara precedent in istoria Ploiestiului, alianta PSD-ALDE inregistrand esec dupa esec, il atentionez pe noul viceprimar cu atributii de primar care isi va desfasura mandatul in urmatoarele sase luni, ca macar pe ultima suta de metri va trebui sa dea dovada de responsabilitate si sa ia de urgenta masurile clare (ignorate de Iulian Teodorescu) care se impun, cu privire la:

 

1. Persoanele din executiv care se fac vinovate de nefinalizarea a 11 proiecte europene aflate in derulare la Ploiesti, care ii vor costa pe locuitorii acestui oras aproximativ 100 milioane lei;

2. Schimbarea de urgenta a celor responsabili de managementul defectuos de la SGU Ploiesti, care au permis ca Stadionul Ilie Oana sa se degradeze din cauza neintretinerii corespunzatoare, precum si pentru nerecuperarea la timp a datoriilor de la societatile care isi desfasurau activitatea acolo, astfel incat echipa de suflet a ploiestenilor sa poata juca pe stadion fara nicio problema de ordin pecuniar sau tehnic (degradarea gazonului);

3. Schimbarea directorului de la Hale si Piete, acuzat in nenumarate randuri in mass-media locala de fapte cu iz penal;

 

4. Constituirea de urgenta a unei comisii care sa verifice activitatea TCE Ploiesti;

5. Reluarea demersurilor necesare finalizarii statiei de epurare a Ploiestiului, proiect realizat in proportie de 80% si abandonat in 2013 de administratia PSD-ALDE.

Doar in acest fel, stimati consilieri de la PSD-ALDE, veti demonstra ca va doriti un alt mod de a administra Ploiestiul, unul corect. In caz contrar, ne veti arata ca votul de astazi a fost doar o “batalie pentru ciolan” si o intelegere intre dumneavoastra pentru inlocuirea unui personaj cu un altul care raspunde la aceleasi comenzi. 

 

Va rog sa luati in considerare ca oamenii s-au trezit si ca singurele comenzi la care trebuie sa dati curs sunt cele date de cei care va platesc: PLOIESTENII!!!"

UPDATE Consilierii PNL au făcut aceste solicitări în ședința Consiliului Local Ploiești

Imediat după ce viceprimarul Cristian Ganea a preluat atribuțiile de primar interimar, liberalii au avut o solicitare ferma. Directorul de la SGU si cel de la Hale si Piete sa fie demisi, iar cei care se fac vinovați de întârzierile lucrărilor la proiectele europene sa plătească tot cu funcția. ,,Aveti ocazia sa reparați toate greșelile care s-au făcut in acest mandat,, a susținut Gheorghe Sarbu, consilierul liberal.

In replica, Ganea le-a solicitat liberalilor sa nominalizeze o persoana pentru funcția de viceprimar. La aceasta ora, Ploieștiul nu mai are viceprimari, astăzi pierzându-si aceasta functie si Iolanda Bazavan, numita interimar, dar si Iulian Teodorescu.

VIDEO Solicitările consilierilor PNL