Senatorul PNL, Andrei Volosevici, a postat pe pagina sa de Facebook o analiză a modului în care conducerea Primăriei Ploiești încearcă să ascundă gaura de la bugetul local din 2016, ca urmare a nefinalizării în termen a investițiilor finanțate din fonduri europene.

 

Postarea senatorului Volosevici pe Facebook:

"Se pregateste o noua smecherie in Consiliul Local. Executivul Primariei incearca sa se spele pe maini cu ajutorul consilierilor locali
Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din data de 15 decembrie figureaza un proiect de hotarare de rectificare a bugetului in minus cu aproximativ 27 milioane lei.
In conditiile in care bugetul total a municipiului Ploiesti estimat la inceputul acestui an pentru 2015 este de 832 milioane lei, iar in nota de fundamentare a proiectului de hotarare de maine avem venituri realizate de aproximativ 580 milioane lei, rezulta firesc o diferenta nejustificata 225 milioane lei care ar trebui sa fie acoperita pana la sfarsitul acestei luni, adica in numai 15 zile!!! 

 

Luand in considerare faptul ca ar mai exista sume de incasat de la Uniunea Europeana la sfarsitul acestui an (de maxim 170 milioane lei), raman in continuare 55 milioane lei total neacoperiti.

Desi inca din luna septembrie a fost prezentata situatia financiara conform careia era clar ca nu se vor incasa sumele prevazute in bugetul supradimensionat intocmit la inceputul acestui an, executivul, in frunte cu viceprimarul cu atributii de primar, IULIAN TEODORESCU, care ar fi putut da catre insitutiile subordinate o dispozitie de incetare a angajamentelor bugetare (exceptandu-le pe cele prevazute de lege) pentru a mai salva situatia putin, A PREFERAT SA NU FACA NIMIC!

Stimati colegi din executiv, ne credeti cumva inconstienti???"

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...