Foștii premieri Victor Ponta și Emil Boc, din partide aflate de cele mai multe ori în tabere opuse, cunoscuți pentru criticile pe care și le-au adus reciproc de-a lungul anilor, au apărut, astăzi în aceeași fotografie, unul lângă altul, zâmbind.

 

Motivul – Cluj-Napoca va găzdui o grupă a Campionatului European Masculin de Baschet din 2017. Decizia a fost luată astăzi, la Munchen, de FIBA Europe. Meciurile din celelalte grupe se vor desfășura în orașe din Finlanda, Israel și Turcia.

Emil Boc este primarul municipiului Cluj-Napoca, iar Victor Ponta este pasionat – și jucător – de baschet.

 

„Chiar o zi de poveste pentru cei care iubesc baschetul (și sportul în general) în țara noastră! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial:

1. Pentru primă dată în istorie România va organiza Campionatul European Masculin, în 2017 la Cluj.

2. După 30 ani (ultimă dată în 1987 în Grecia) echipa noastră de băieți participa iarăși la CE

Este meritul celor care muncesc de mult la acest proiect - Federația Română de Baschet, Primăria Cluj și Guvernul României ; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul și iubesc România (pe care îi vedeți atât de fericiți în poză)!

2017 - baschetul european vine în România la Cluj. Sunt foarte fericit”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
sursa: digi24.ro

 

 

Național
  • Luni, 18 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Victor Ponta din nou la DNA

Victor Ponta a ajuns luni dimineaţa Direcţia Naţională Anticorupţie. Fostul premier nu a dat declaraţii ziariştilor. Potrivit unor surse citate de Digi 24, Ponta este martor într-un dosar de...