După ce a citit în presa centrală o declaraţie a comisarului european, Corina Creţu, care îşi doreşte internet de bandă largă în toate satele româneşti, prahoveanul Florin Oprea i-a transmis următoarea scrisoare deschisă despre aberaţiile finanţate din fonduri ale Uniunii Europene din judeţ:

 

Buna ziua,

 

Am aflat (Mediafax, ZF) http://www.zf.ro/eveniment/corina-cretu-vreau-ca-toate-satele-romanesti-sa-aiba-internet-de-banda-larga-14895580 ca aveti o ambitie: internet de banda larga in toate satele. Dar de ce nu aveti ambitia ca pina la sfirsitul mandatului dumneavoastra sa nu mai avem locuinte fara alimentare cu apa?

Conform dorintei dumneavoastra vom avea internet la case cu WC-ul in fundul curtii si apa la fintana din sat!

Stau intr-o comuna (Posesti, Prahova) unde de ani buni autoritatile se chinuie sa aduca apa; de ani buni se tot sapa, se baga conducte dar in ceea ce priveste alocarile de bani in alimentare cu apa se dau bani intr-o comuna din judet (ati ghicit, Cornu, aia plina de politicieni de toate culorile) cit pentru tot judetul. S-a ajuns la a treia sau a patra completare in Cornu desi sunt cel putin cinci comune (Drajna, Posesti, Strachiojd, Cerasu, Batrini) cu peste 15000 de locuitori care nu au apa.
Citește continuarea aici: SCRISOAREA UNUI PRAHOVEAN PENTRU COMISARUL EUROPEAN CORINA CREŢU: NE TREBUIE WC ÎN CASĂ, APOI PLASMĂ TV

Citește mai jos răspunsul integral al comisarului european transmis profesorului Oprea: