psd ploiesti

Ședința va avea loc, potrivit președintelui PSD Ploiești, Cristian Ganea, în această seară, iar pe ordinea de zi figurează ca temă și votul care ar urma să fie dat de social-democrați în ședința ordinară a Consiliului Local Ploiești, din data de 15 decembrie, privind demiterea primarului interimar Iulian Teodorescu, proiect propus de aleșii liberali.

 

Președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea, viceprimar al Ploieștiului, a susținut că „La această oră Coaliția funcționează”. „Astăzi este ședință la PSD Ploiești în care se analizează această cerere (n.r. proiectul consilierilor liberali de demitere a primarului interimar Iulian Teodorescu”, a declarat pentru observatorulph.ro Cristian Ganea.

Aleșii locali liberali au anunțat că au propus un proiect pentru ședința ordinară din această lună, care ar urma să aibă loc cel mai probabil pe 15 decembrie, în care cer demiterea primarului interimar Iulian Teodorescu, invocând printre altele modul deficitar în care administrația locală s-a implicat în scandalul legat de iluminatul ornamental al Ploieștiului.

Liberalii au anunțat că cer demiterea lui Teodorescu, dar că nu vor avea nicio implicare în numirea unui nou primar interimar.

 

Funcția de primar a devenit interimară după ce fostul edil, Iulian Bădescu, aflat la acea dată în arest preventiv, și-a dat demisia la începutul lunii aprilie. Ulterior, în ședință ordinară, Iulian Teodorescu a preluat atribuțiile de primar.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...