După ce consilierii PNL au depus un proiect privind demiterea primarului interimar al Ploieștiului, un alt partid solicită eliberarea din funcție a lui Iulian Teodorescu.

 

Comunicatul Partidul National Democrat, filiala Prahova:
CATRE CONSILIUL LOCAL PLOIESTI,

TRIMITETI ACEST PRIMAR ACASA! Este datoria dumneavoastra!

 

Partidul National Democrat, filiala Prahova, solicita Consiliului Local Ploiesti sa faca toate demersurile pentru demiterea Primarului interimar. Enumeram mai jos cateva dintre motive:

  • Nerespectarea termenelor lucrarilor in desfasurare si finantate din fonduri europene, care se pare ca vor costa scump buzunarul cetateanului ploiestean.
  • Slaba calitate a acestor lucrari, in multe locuri putand fi vazute cu ochiul liber defecte de executie, crapaturi in asfalt, parti din lucrare deteriorate, lipsa materialelor de calitate, lipsa de imaginatie si de coordonare profesionista.
    VOLOSEVICI ACUZĂ BLATUL PSD DIN CONSILIUL LOCAL PLOIEŞTI PENTRU SALVAREA PRIMARULUI INTERIMAR
  •  Degradarea generala a Ploiestiului ce poate fi observata atat de cetatenii acestuia cat si de cei care tranziteaza orasul, expresia celor ce trec prin Ploiesti in ultima vreme fiind “Acest oras parca a incremenit in timp!”
  • Iluminatul festiv precar sau aproape inexistent, banii pentru acesta fiind probabil destinati sa acopere alte gauri facute tot din cauza incompetentei executivului.  
  • Lista ramane deschisa, neajungandu-ne spatiul specific unui comunicat pentru a enumera cate se intampla in acest oras din cauza incompetentei primarilor.
  • Citeşte şi REACŢIA PRIMARULUI INTERIMAR TEODORESCU, DUPĂ CE CONSILIERII PNL AU CERUT DEMITEREA LUI

Asadar, daca distinsul nostru Primar NEALES, nu binevoieste sa isi prezinte demisia, este de datoria Consiliului Local sa il demita si sa numeasca din randul consilierilor un alt Primar interimar despre care putem macar crede ca se va descurca ceva mai bine.