Senatorul PNL, Andrei Volosevici, a postat pe Facebook un text intitulat Primaria Ploiesti falimentara!?! Concluzii si intrebari….GROAZNIC pe care îl publicăm integral mai jos:


Primaria Ploiesti va trebui sa asigure in primele sase luni ale anului 2016 aproximativ 100 milioane lei (in jur de 21 milioane euro) pentru finalizarea proiectelor europene din oras
Din cauza incompetentei administratiei PSD-ALDE putem considera Ploiestiul ca fiind falimentar…
Se impun concluzii si intrebari:
Concluzia principala: Concret am pierdut aproximativ 15 milioane euro din cofinantarile europene.

Intrebari: 

1. Considerati, stimati reprezentanti ai executivului, ca vor putea fi prevazuti si efectiv stransi 21 milioane de euro numai la capitolul investitii la inceputul anului 2016 pentru finalizarea acestor investitii???

2. Cum va veti putea uita in ochii ploiestenilor in momentul in care nu vor mai putea fi facute niciun fel de alte investitii, nu se vor mai acorda subventii la transportul in comun, sau se va sista subventia la gigacalorie (pentru ca asta e singura variant pentru ca aceasta suma sa fie stransa si prevazuta in acest scop)???

3. Ati facut tot acest dezastru doar pentru ca sunteti constienti ca nu va veti mai afla la putere si ati decis sa va bateti joc de tot?

De data asta ati depasit orice masura, stimati colegi, si consider ca se impune demisia intregului aparat executiv (primar, viceprimari, sef investitii etc.). 

Mare, mare rusine ca sunteti parte a acestei comunitati!