Senatorul PNL, Andrei Volosevici, a postat pe pagina sa de Facebook planul prin care PSD îl va salva pe primarul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, de la demitere. Liberalii au depus un proiect pentru demiterea lui Teodorescu, pe care îl acuză de incompetență. Detalii aici: CONSILIERII PNL PROPUN DEMITEREA LUI TEODORESCU DIN FUNCŢIA DE PRIMAR INTERIMAR

 

 

Postarea senatorului PNL, Andrei Volosevici, intitulată "IULIAN TEODORESCU, VICEPRIMAR CU ATRIBUTII DE PRIMAR + PSD = ALIANTA “DE VIS” PENTRU PLOIESTENI"

Avand in vedere imaginea tragica pe care o are Ploiestiul la acest sfarsit de an, ajungand astfel de rasul intregii tari ca fiind singurul oras mare din Romania neiluminat de sarbatori, PNL a cerut demisia primarului interimar, Iulian Teodorescu.

Desi la nivel declarativ membrii PSD l-au criticat vehement pe actualul primar NUMIT, in fapt PSD Ploiesti demonstreaza ca sustine actuala administratie ploiesteana, si-o asuma, si considera ca trebuie sa continue in aceeasi formula.

Citește și REACŢIA PRIMARULUI INTERIMAR TEODORESCU, DUPĂ CE CONSILIERII PNL AU CERUT DEMITEREA LUI

Concret, in ciuda faptului ca mii de ploiesteni sunt nevoiti sa mearga in alte orase pentru a arata copiilor cum arata un oras impodobit de sarbatori, sau ca mare parte din proiectele europene nu vor fi finalizate la termen (31 decembrie 2015), executivul a convocat sedinta extraordinara de Consiliu Local in locul celei ordinare in care ar fi putut fi supus aprobarii si proiectul de hotarare de demitere a lui Iulian Teodorescu din functia de viceprimar al Ploiestiului.

Stimati colegi de la PSD, nu considerati ca intoarcerea in timp, la nivelul anului 1989, a Ploiestiului, merita taxata? Sunteti la putere in aceasta alianta si daca ati fi dorit sa schimbati ceva ati fi putut sa actionati macar acum, in al 12 lea ceas.

Concluzia? Din nou declaratii mincinoase ale consilierilor PSD care aleg sa faca o sedinta extraordinara a Consiliului Local pentru rezolvarea unor probleme - reale, de altfel, evitand sedinta ordinara in care s-ar fi putut vota proiectele aflate pe aceasta ordine de zi + inca unul, cel putin la fel de important: taxarea incompetentei.

Unde e smecheria? Vom avea desigur si o sedinta ordinara la sfarsitul acestei luni atunci cand, “din cauza sarbatorilor de iarna”, cei mai multi dintre consilierii aflati la putere in Ploiesti vor absenta probabil si nu se vor intruni cele doua treimi necesare pentru a-l demite pe Iulian Teodorescu. 

RUSINE!!!