Fostul primar al Ploieștiului în perioada 2008-2012, Andrei Volosevici, în prezent senator PNL, a postat pe pagina sa de Facebook un apel la firmele din oraș să sprijine financiar montarea iluminatului festiv de sărbători.

"SCRISOARE DESCHISA ADRESATA TUTUROR SOCIETATILOR COMERCIALE DIN PLOIESTI

In ultima saptamana am primit mesaje de la mii de ploiesteni care imi solicitau sprijinul pentru a veni cu o solutie la situatia fara precedent in care se regaseste orasul nostru la acest final de an: lipsa decoratiunilor specifice sarbatorilor de iarna care aduceau un plus de bucurie locuitorilor acestui oras, indiferent de varsta.

 

Intrucat timpul este prea scurt sa ne ocupam de vinovati, iar solutiaprezentata de reprezentantii executivului de a amenaja doar centrul Ploiestiului este una care ne-ar intoarce in timp cu vreo 25 de ani, apelez la firmele care isi desfasoara activitatea in Ploiesti si care au fost alaturi constant de locuitorii acestui oras, implicandu-se in activitatile cu caracter cultural si civic, rugandu-i sa ne sprijine si de aceasta data, pentru a oferi ploiestenilor un zambet de sarbatori.

Concret, neexistand nicio varianta viabila prin care administratia ploiesteana sa poata rezolva in acest moment situatia, respectand legislatia in vigoare, fac apel la dumneavoastra pentru ca si in acest an familiile ploiestene sa poata admira decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna in cartierele in care locuiesc. Stiu ca este tarziu si ca bugetul este pe final, dar sunt convins ca veti raspunde pozitiv acestei solicitari, multumindu-va cu acest prilej pentru contributia pe care ati adus-o in beneficiul orasului nostru ori de cate ori a fost nevoie.

Cu stima,
Andrei Volosevici"

 

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...