În pregătirea alegerilor locale din 2016, social-democratii au inceput selectia candidatilor pentru primariile din judetul Prahova. Potrivit unor surse din PSD, analiza posibilelor candidaturi a inceput inca de acum o luna.

 

Va prezentam lista potentialilor candidati la alegerile locale din 2016 din partea PSD, potrivit surselor din interiorul partidului:

SINAIA

Candidatul PSD la Primaria Sinaia va fi Eduard Papadopol. La alegerile din 2012, Papadopol a pierdut la o diferenta de doar 100 de voturi, candidand ca independent. In plus, calculele arata ca actualul edil Vlad Oprea nu va avea sanse de reusita, acesta din urma pierzand, odata cu destramarea USL-ului, voturile PSD.


CAMPINA

Ion Dragomir, presedintele PSD Campina, se pregateste sa candideze ca independent, asta dupa ce prezenta sa in interiorul partidului a devenit inoportuna. Astfel, PSD este in cautarea unui candidat capabil, insa, pentru aceasta primarie, batalia este departe de a fi stransa, din cauza ca principalul adversar, Horia Tiseanu are cota slaba in sondaje dar si probleme la DNA. Potrivit surselor noastre, senatorul Georgica Severin ar putea fi candidatul PSD pentru primaia Campina.


BAICOI

Posibilii candidati sunt Silviu Eugen Fenic, fostul viceprimar si State.


ARICESTII RAHTIVANI

Se cauta inlocuitor pentru actualul primar care nu va mai candida pentru inca un mandat.


STARCHIOJD

A fost eliminat din cursa David Aurelian. Se cauta candidat.


BALTESTI

Nu se stie daca actualul primar din partea PNL, Radu Ion, va apuca sa candideze, drept urmare PSD are sanse mari cu Viorica Rusnacu, consilier local.

CARBUNESTI

Posibili candidati vor fi actualul primar, Petre Stan, si Serban Nicolae.
sursa: ph-online.ro