Bogdan (Bobby) Cord a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL, cea mai importantă fiind cea de co-președinte în Colegiul 2 Deputați. De asemenea, Cord a renunțat și la calitatea de membru al PNL, retrăgându-se de tot din politică pentru a se dedica exclusiv afacerilor pe care le are.

 

Nu știm dacă este o decizie definitivă a lui Bogdan Cord aceea de a ieși din sfera politică, dar cel puțin deocamdată așa stau lucrurile. În locul său, prin dispoziție a președintelui interimar al PDL Prahova și co-președinte al PNL, George Ionescu, a fost numit Marian Nistor.

Acesta este vicepreședinte al partidului și de acum înainte va coordona activitatea în localitățile Colegiului 2 Deputați împreună cu co-președintele din partea PNL, Rodica Papuc.

Pentru Colegiul 2, George Ionescu și-a dorit o persoană cu experiență politică și mai ales organizatorică, o persoană care să cunoască localitățile din colegiu și, mai ales, care să fie dispusă să se înhame la un volum mare de muncă. Colegiul 2 Deputați, considerat un colegiu greu al județului, este format din următoarele localități: Câmpina, Băneşti, Brebu, Poiana Câmpina, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Şotrile, Secăria, Valea Doftanei.

Aseară, la PNL Câmpina a avut loc o nouă ședință a Comitetului Local Executiv (CLEX), în cadrul căreia s-a luat act de demisia lui Bogdan Cord și s-a decis excluderea din CLEX a lui Cezar Grama (care era doar membru supleant), pe motiv că nu participă la ședințe și nici la acțiunile partidului, practic nu are activitate la Câmpina.
sursa: campinaph.ro