A murit un fost senator prahovean

0

Ştefan Traian Mocuţa, primul senator din Câmpina, a murit la vârsta de 83 de ani. Organizația PNL Câmpina transmite condoleanțe familiei. El a fost parlamentar în legislatura 1992-1996 pe listele partidului PDSR.

Comunicatul PNL Câmpina:
Organizaţia PNL Câmpina transmite profundul regret şi sincere condoleanţe familiei, odată cu trecerea în eternitate a domnului Ştefan Traian Mocuţa.

Suntem cu gândul şi sufletul alături de toţi cei care au avut privilegiul de a-l cunoaşte pe domnul Ştefan Traian Mocuţa, un om care ne-a fost prieten, coleg, profesor şi care a făcut onoare comunităţii prin activitatea profesională şi politică de înaltă ţinută morală şi intelectuală.

Trecerea în nefiinţă a domnului Ştefan Traian Mocuţa reprezintă o pierdere imensă pentru Organizaţia PNL Câmpina şi nu numai. Ne despărţim cu greu de cel ce a fost o personalitate emblematică a Institutului de Cercetări şi Proiectări Tehnologice Câmpina, cetăţean de onoare al municipiului Câmpina, reper în istoria politică a oraşului prin funcţia de senator ocupată în perioada 1994-1996, membru fondator al Partidului Democrat Câmpina şi membru de onoare în cadrul Comitetului Local Executiv al PNL.

 Mulţumiri şi recunoştinţă regretatului domn Ştefan Traian Mocuţa! Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău