Volosevici sprijină propunerea RASP de ieftinire a căldurii

0
volosevici

volosevici

După ce observatorulph.ro a publicat astăzi articolul RASP cere modificarea formulei de calcul a gigacaloriei. Cât ar costa căldura în Ploieşti, senatorul PNL, Andrei Volosevici, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va susține acest demers.

Mesajul senatorului Volosevici:
"Referitor la declaratiile facute public astazi de catre un reprezentant al executivului ploiestean conform carora va fi supus aprobarii consilierilor scaderea tarifului la pretul de productie al gigacaloriei in Ploiesti de la 231 lei la 193,76 lei, in masura in care aceasta scadere a tarifului este corecta din punct de vedere al calculelor si sustenabila conform contractului si a legislatiei, opinia mea este ca aceasta propunere trebuie sustinuta in Consiliul Local, motiv pentru care voi face aceasta propunere colegilor mei, consilieri liberali.
In acest context, cu un pret de productie al gigacaloriei de 193 lei, la care se va adauga subventia propusa de consilierii Partidului National Liberal, se va crea posibilitatea ca o nevoie elementara, si anume caldura, sa nu mai fie o povara pentru ploiesteni".

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău