PMP Prahova strânge semnături pentru scăderea tarifului la gigacalorie

Partidul Mișcarea Populară, organizația Prahovan anunț privind demararea campanieid e strângere de semnături pentru reducerea tarifului la gigacalorie în Ploiești, de la 238 de lei, cât este în prezent, la 160 de lei.

Partidul Mișcarea Populară, organizația Prahovan anunț privind demararea campanieid e strângere de semnături pentru reducerea tarifului la gigacalorie în Ploiești, de la 238 de lei, cât este în prezent, la 160 de lei.

Partidul Mișcarea Populară, organizația Prahova, a anunțat demararea campaniei de strângere de semnături pentru reducerea tarifului la gigacalorie în Ploiești, de la 238 de lei, cât este în prezent, la 160 de lei.

Anunțul PMP Prahova: 
Ținând cont de faptul că marți este 1 Septembrie, iar vacanța de vară este aproape de final, se impune ca împreună cu cetățenii Municipiului Ploiești să ne pregătim cu toții pentru perioada lunilor de iarnă.
Astfel, Partidul Mișcarea Populară Prahova reinițiază PROIECTUL "160 RON/ Gcal". Pentru acest proiect solicităm tuturor locuitorilor Municipiului Ploiești să contribuie la succesul acestei inițiative.  În acest sens invităm toți cetățenii care doresc să sprijine PROIECTUL "160 RON / Gcal", să se implice în campania de strângere de semnături, în vederea propunerii spre aprobare în Consiliul Local Ploiești a unui proiect de Hotărâre care să stabilească prețul unitar de 160 RON / Gcal.
Mișcarea Populară dorește să sprijine cetățenii Municipiului Ploiesti, care în acest moment sunt racordați la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, solicitând Consiliului Local al Municipiului Ploiesti să reducă din povara care apasă pe umerii tuturor celor care sunt obligați să se încălzească în lunile de iarnă cu agent termic foarte scump.
Campania de strângere de semnături a început!
Toți cei interesați sa sprijine acest proiect se pot prezenta la Sediul PMP Prahova din Strada Maramureș, nr 4, sau la adresa de e-mail: pmp_prahova@yahoo.com, tel:0749 798 965, 0734374500, Facebook: Partidul Miscarea Populara Prahova, web:http://www.pmpprahova.com/.
Haideți sa ne cerem dreptul la un trai decent! (P)

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596