De ce l-a abandonat deputatul Dumbrăvanu pe Vlad Țepeș

paul dumbravanu

paul dumbravanu

Deputatul Paul Dumbrăvanu, ales în 2012 pe listele PNL, a revenit în formațiunea politică, după ce s-a înscris ca membru la filiala Sectorului 3 București. Acesta a anunțat că nu renunță la cabinetul parlamentar din Ploiești.

Parlamentarul, după ce a obținut un mandat de deputat, s-a înscris în PLR, iar ulterior a anunat că este membru fondator la o altă formațiune politică, a cărui siglă era Vlad Țepeș.

Citește și: Deputaţii Guran şi Dumbrăvanu formează un nou partid! Sigla: imaginea lui Vlad Ţepeş

De altfel, Dumbrăvanu a explicat și motivul pentru care s-a reînscris în PNL. „Proiectele pe care le aveam nu erau compatibile cu formațiunea politică. De exemplu, se discută în Parlament ca toate cheltuielile primăriilor de peste 100 de lei să fie declarate, proiect care a fost însușit de PNL. Eu m-am înscris în PNL, filiala Sector 3București, dar trebuie să precizez că nu pleacă nimeni de la cabinetul parlamentar din Ploiești, cartierul Vest. Eu merg în fiecare dimineață acolo, pentru că locuiec în Ploiești”, a susținut Dumbrăvanu.

Citește și: Doi deputaţi prahoveni s-au întors în PNL. Au schimbat trei partide într-un an

La rândul său, deputatul Virgil Guran, despre care s-a auzit că s-ar fi reînscris în PNL a susținut că „Nu am revenit încă în PNL. Sunt deputat independent, afiliat grupului parlamentar PNL”. Acesta, alături de parlamentarul Paul Dumbrăvanu, a anunțat înființarea Partidului România Unită, a cărui siglă era Vlad Țepeș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău