Anastase apare în motivarea judecătorilor care au arestat-o pe Udrea. Martor la șpagă?

0
Numele unui alt fost greu al Guvernării PDL apare în Dosarul Gala Bute. În motivarea deciziei de arestare, judecătorii o pomenesc şi pe Roberta Anastase, care ar fi fost martor la o discuţie privind o mită primită de Elena Udrea.

Numele unui alt fost greu al Guvernării PDL apare în Dosarul Gala Bute. În motivarea deciziei de arestare, judecătorii o pomenesc şi pe Roberta Anastase, care ar fi fost martor la o discuţie privind o mită primită de Elena Udrea.

Numele unui alt fost greu al Guvernării PDL apare în Dosarul Gala Bute. În motivarea deciziei de arestare, judecătorii o pomenesc şi pe Roberta Anastase, care ar fi fost martor la o discuţie privind o mită primită de Elena Udrea.

Declaraţia lui Adrian Gărdean: „Nastasia Gheorghe, secretarul general al MDRT, a organizat o masă la o pensiune de pe Valea Prahovei. La această masă a participat şi doamna Udrea. Din câte îmi amintesc, la această masă a fost prezentă și Roberta Anastase, împreună cu prietenul/soțul ei de atunci. În cadrul acestei discuţii, doamna Udrea mi-a spus toate aspectele financiare, în legătură cu plăţile care urmau să se facă către S.C. Termogaz Company S.A. Mi-a spus că va fi nevoie ca în schimbul derulării contractului, să dăm înapoi nişte bani prin contracte de sponsorizare”.
Consilierul Ştefan Lungu ar fi intermediat şi o altă tranzacţie ilegală de 200.000 de euro. Potrivit judecătorilor, el ar fi primit banii într-o pungă de la omul de afaceri Adrian Gărdean. Suma ar fi dat-o mai departe lui Gheorghe Nastasia, dar acesta nu i-a înmânat-o Elenei Udrea pentru că nu ştia nimic despre bani. Punga s-ar fi întors la Gărdean prin acelaşi consilier .
Ieri, Elena Udrea a fost chemată încă o dată în fața procurorilor și i s-a anunțat sechestrul pe avere.
Elena Udrea va ajunge săptămâna viitoare încă o dată în fata judecătorilor Curții Supreme. Pe 5 martie, avocații apărării vor încerca să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Același lucru s-a intâmplat și în dosarul Microsoft, când după șapte zile petrecute în arest, fostul ministru a fost eliberat.
sitiripesurse.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău